Czy można jeść koniczynę?

29 października  Gościem II Forum Wyjątkowości była Pani Krystyna Stepczyńska- Szymczak z Akademii Natura.
Pokazała jak przygotować przepyszną kaszę gryczaną oraz soczewicę w towarzystwie Dzikusów.

Szczegóły ze spotkania na blogu Fundacji Edukacyjnej Rozmaici – link

Fotorelacja z II Forum Wyjątkowości dostępna na naszym profilu na Facebook’u.

pageZapraszamy na kolejne Forum już 26 listopada- szczegóły podamy wkrótce!

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>